Psychiater Jongvolwassenen (Amsterdam)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Bij GGZ inGeest hebben we verschillende clusters: poliklinieken en Prezens, FACT en KIC. Ieder cluster heeft de juiste kennis en ervaring om patiënten te helpen. En ieder cluster biedt dus weer andere werkmogelijkheden. De behandellocaties van GGZ inGeest zitten in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Bennebroek. Onze onderzoeksafdeling en de ondersteunende diensten zitten in Amsterdam.

 

De zorglijn Jongvolwassenen biedt ambulante gespecialiseerde GGZ aan cliënten van 18 tot 25 jaar met een breed scala aan psychische klachten. Ook biedt de zorglijn deeltijdbehandeling voor 18 – 25 jarigen. In de behandelteams bieden psychiaters, basisartsen, klinisch en GZ-psychologen, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, vaktherapeuten, trajectbegeleiders en een ervaringsdeskundige in nauwe samenwerking herstelgerichte zorg.

Als psychiater bij GGZ inGeest ben je eindverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en geeft supervisie aan basisartsen (al dan niet in opleiding tot psychiater). Ook onderhoud je een goede relatie met onze ketenpartners en de familie van je patiënten. Daarbij zorg je voor inhoudelijk leiderschap: je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van onze zorg. Dát wat nog beter kan, ontwikkel je samen verder.

De uitgebreide vacature vind je hier: vacature Psychiater Jongvolwassenen

 

Locatie: Amsterdam
Meer informatie over deze vacature: Maaike van ‘t Hull, talentpool manager (06-52589192)
Meer over GGZ inGeest? werkenbij.ggzingeest.nl

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy