Psychiaters Intensieve Zorg en Behandeling, Inforsa (Amsterdam)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wat ga je doen?
Bij ons word je uitgedaagd om behandelingen weer op gang te krijgen en vorm te geven voor patiënten met complexe stoornissen en ontwrichtend gedrag. Jouw motivatie en drive is om deze patiënten op het juiste spoor te krijgen. Dit in een baan waarbij je met meer creatieve ruimte en middelen dan je wellicht gewend bent aan de slag kunt (bijvoorbeeld in een uniek inpandig ECT centrum).

Hier vind je uitgebreide informatie over de vacature bij de Langdurige Intensieve Zorg en over de vacature bij de Intensieve Behandeling.

Wij bieden jou
Graag bespreken wij jouw wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, professie en loopbaan. Inforsa als onderdeel van Arkin heeft veel te bieden, immers Arkin: 12 merken, 1 loopbaan. Denk hierbij aan de volgende items:

  • werkinhoud,
  • verdere inhoudelijke professionele ontwikkeling & opleiding,
  • het doen van wetenschappelijk onderzoek,
  • het geven van onderwijs aan AIOS,
  • loopbaan (horizontaal of verticaal).

De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform de CAO GGZ en MSR.

Interesse?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Taco van Lent (psychiater/ directeur behandelzaken a.i.), telefoon 06-11833851.

Meer informatie over deze vacature?
Sebastiaan Honders
Recruiter
Bel: 06-54707766

 

Over ons

Inforsa biedt gespecialiseerde zorg op het gebied van intensieve- en forensische psychiatrie voor volwassenen.

Hoe we onszelf omschrijven? Kenmerken zijn: professionaliteit, lef, doorzettings- en relativeringsvermogen, teamspeler mentaliteit en een gezonde dosis humor.

Wij hebben drie klinieken namelijk een Forensische Psychiatrische Kliniek en waar de vacatures zijn, bij de Kliniek Langdurige Zorg en de Kliniek Intensieve Behandeling.

Bij Inforsa werken ca 700 medewerkers en is onderdeel van Arkin. Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy