Psychiater, Acute Opname Kliniek, Amstelmere (Amstelveen)

Afdeling Kliniek Amstelveen

De Acute Opname Kliniek in Amstelveen is op zoek naar een aanvulling op ons behandelteam. Het bestaat uit een open (MC) en gesloten afdeling (HC). Kom jij ons team versterken?

Na een verbouwing vorig jaar is de Healing Environment weer volop te vinden, denk aan een groene binnentuin, warme kleuren, veel daglicht en fijne indeling van gemeenschappelijke ruimtes. Patiënten komen vaak in crisis binnen op de afdeling, zowel gedwongen als vrijwillig. Aan ons de kunst om de patiënt zo gastvrij mogelijk de juiste ondersteuning te bieden, waarbij we direct met de patiënt, de familie en een ambulant team heldere behandeldoelen en een termijn opstellen. Zo streven wij naar een effectieve, persoonlijke en korte behandeling, waarna de patiënt weer zijn/haar leven kan oppakken buiten de kliniek. De patiëntenpopulatie (18jr – 60jr) is zeer divers evenals hun psychiatrische ziektebeelden; zo behandelen wij patiënten met een ernstige psychose, bipolaire stoornis, depressie of gedecompenseerde persoonlijkheidsstoornis. Ons behandelteam bestaat nu uit een enthousiaste psychiater, verpleegkundig specialist en klinisch psycholoog. Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een psychiater. In onze nieuwe collega zoeken wij: flexibiliteit, creativiteit, durf/lef, zelfvertrouwen, gastvrijheid, stressbestendigheid en een echte teamplayer die het een uitdaging vindt om buiten de kaders te denken. Ook nodigen we je uit om actief mee te denken aan de visie van de afdeling en beleidszaken te bespreken met onze nauw betrokken manager. Tenslotte zijn we actief in het opleiden van semi-artsen en aios.

Spreekt deze uitdagende opdracht je aan, dan ontvangen we graag je sollicitatie! Heb je vragen? Bel dan met Arno de Vries (manager), tel: 06-2258 9334.

Functieomschrijving 

Wij zijn op zoek naar een betrokken psychiater. In samenwerking met de andere afdelingspsychiater en overige regiebehandelaren ben je eindverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. Je hebt een duidelijke mening en visie en draagt deze ook uit. Daarnaast geef je supervisie en werkbegeleiding aan arts-assistenten en co-assistenten.

Functie-eisen

  1. Je bent een BIG-geregistreerd psychiater;
  2. Je bent op de korte termijn beschikbaar;
  3. Je bent voor minimaal 24 uur p/w beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen GGZ inGeest ligt de lat hoog: we leveren dagelijks topsport om onze patiënten de beste zorg te bieden, van preventie tot hoogcomplexe zorg.
Wat we doen is goed, en we willen nog beter. We zijn een organisatie met een stevige academische inbedding waar veel professionals worden opgeleid. Waar onderzoek wordt geïnitieerd en uitgevoerd en wetenschappelijke inzichten breed worden toegepast. Waar voortdurend wordt geleerd van de ervaringen van onze patiënten en we herstelondersteunende zorg vormgeven samen met onze netwerkpartners.

Uurtarief, startdatum en voorwaarden worden in overleg overeengekomen. Het is mogelijk om na de interim-periode vast in dienst te komen bij GGZ inGeest.

Bij interesse in deze functie kun je direct contact opnemen met Arno de Vries (06-22589334). Of reageer via onderstaande knop 'Solliciteer'. We zien je reactie graag tegemoet.

Informatie over de vacature

Arno de Vries, afdelingsmanager (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Pamela Jabbour, Psychiater (06-55161158 ; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Solliciteren?

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Reageer dan voor 3 augustus 2021 via de knop 'Solliciteer direct'. Deze vacature kan voortijdig gesloten worden op het moment dat we voldoende reacties hebben ontvangen. Wacht daarom niet te lang met reageren. Wij nodigen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt uit om te solliciteren. Het inwinnen van referenties en het controleren van diploma's maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten de voorkeur.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy