Psychiater of AIOS, Rooyse Wissel (Diverse)

Locatie: Venray, Blerick, Roermond, Helmond of Maastricht
Voltijd/deeltijd: Uren in overleg
Meer over deze werkgever: https://www.derooysewissel.nl/

(tekst loopt door onder de afbeelding)

DP_08_2021_vacature_De_Rooyse_Wissel.png

 

Als aanbieder van forensische zorg bedient de Rooyse Wissel de gehele forensische keten. Van klinisch en ambulant behandelen tot begeleid wonen en resocialisatie. Ons doel is om de maatschappij veiliger te maken. Daar leven we immers zelf ook in.

Binnen het onderdeel Klinisch behandelen werkt de psychiater binnen de muren van de kliniek. Samen met een multidisciplinair behandelteam wordt gewerkt aan de behandeling van patiënten die veelal een tbs-maatregel hebben. Dit zijn patiënten die in aanraking zijn gekomen met justitie terwijl zij geheel of gedeeltelijk ontoerekeningsvatbaar zijn verklaard door hun onderliggende psychische problemen.

In het onderdeel Ambulant behandelen vervul je als psychiater een essentiële, eindverantwoordelijke rol in het behandelen van de psychiatrische problematiek van de cliënten en het voorkomen van strafbaar gedrag. De hulp is hier kort als het kan, intensief en langdurig als het nodig is. De behandeling vindt dan plaats op de poli, online of bij de cliënt thuis. Als onderdeel van het FACT-team of de polikliniek ga je als psychiater met onze cliënten aan het werk op een van onze locaties in Maastricht, Helmond, Roermond of Blerick.

Kijk voor meer informatie op onze website via www.derooysewissel.nl
Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Over ons

Bij de Rooyse Wissel behandelen en verplegen we patiënten met ernstige psychiatrische problematieken. Dat doen we op basis van wederzijds vertrouwen. We hanteren een open manier van werken die ertoe bijdraagt dat patiënten op een veilige en verantwoorde manier terug kunnen keren in de samenleving. Daarbij kiezen we niet altijd voor de gebaande paden, maar tonen we lef op onverwachte momenten. Altijd met respect voor patiënt, medewerker en externe partners. Samen kunnen we ons doel bereiken: een maatschappij die veiliger is.

Jij. Wij. De maatschappij.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy