Psychiater / Manager behandelzaken Fact Team, Mentrum (Amsterdam)

Locatie: Amsterdam
Voltijd/deeltijd: 24-36 uur
Reageer vóór: 30 juni 2022
Reageer: Telefoon (Rianne van Benthem, +31621560935) / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / https://www.werkenbijarkin.nl/

Gezocht: Psychiater op de fiets!

Arkin is een vooraanstaande organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg in Amsterdam e.o.

Mentrum (onderdeel van Arkin) biedt kort- en langdurige klinische- en ambulante zorg aan cliënten met ernstige psychiatrische- of verslavingsklachten gericht op zo veel mogelijk en zo breed mogelijk herstel. Er zijn 13 outreachende F-ACT-teams en 2 VIP-teams, waar zo’n 3000 EPA-cliënten in behandeling zijn. Er is een vacature (24/36 uur) voor

Psychiater Fact Team
*combinatie Manager Behandelzaken is mogelijk

 

 

 

 

Als Psychiater ben je verantwoordelijk voor de medisch-psychiatrische behandeling waarbij herstelgericht werken het uitgangspunt is. Dit doe je zoveel mogelijk in de leefomgeving van de client.
Als manager ga je de uitdaging aan om een leidersrol te hebben in het samen verder bouwen aan herstel ondersteunende zorg voor onze complexe, uitdagende cliëntendoelgroep.
De behandeling doe je in teamverband met de andere teamleden: o.a.GZ-psycholoog, SPV, Verpleegkundigen, IPS-coach en Ervaringsdeskundigen.

 

Over ons

De FACT-teams werken voor volwassenen woonachtig in Amsterdam. We gaan uit van mogelijkheden van de cliënt met respect voor de beperkingen en het individuele herstelproces.

De multidisciplinaire teams bestaan uit psychiaters, GZ-psycholoog, (sociaal psychiatrisch) verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, ambulant werkenden, jobcoaches (die werken volgens het IPS model), een familie ervaringswerker en een verpleegkundig specialist.
FACT helpt cliënten zoveel mogelijk te herstellen en hun plek in de samenleving te (her)vinden. Daarnaast bieden o.a. psychologen en jobcoaches een mooi pakket aan (behandel)mogelijkheden en trainingen.
Mentrum is er voor volwassenen die een ernstige psychiatrische aandoening en/of verslaving hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor begeleiding en zorg. Wij helpen mensen zoveel mogelijk te herstellen en een waardevolle plek in de samenleving te vinden. Dat doen we samen met familie of vrienden. En met huisartsen, gemeente, stadsdelen en andere zorginstellingen.

Mentrum is onderdeel van Arkin. Arkin is een organisatie op het gebied van psychiatrie en verslavingszorg. Arkin behandelt ca 35.000 cliënten met ruim 4.200 collega's op locaties in Amsterdam en Utrecht en omgeving, Amersfoort, Dordrecht en Gorinchem. Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht wetenschappelijk onderzoek.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy