MBA Café: speciaal voor de GGZ

Lokale congressen
Datum: 2017-06-13 00:00

Locatie: Amsterdam

MBA-café staat voor zes unieke bijeenkomsten over kernthema’s van beleid en management. De thema’s en het niveau van de inhoud sluiten direct aan bij de belangen van beleidsmakers en beslissers binnen de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Zes topdeskundigen met grote ervaring en affiniteit met de GGz behandelen ieder een relevant en inspirerend caput.

Let wel, het gaat natuurlijk om capita selecta: de bijeenkomsten pretenderen niet het laatste woord te spreken over de gekozen thema’s; dat kan ook niet binnen de twee uur die elke bijeenkomst duurt. De sprekers zullen u kort-en-krachtig en zeer interactief meenemen langs fundamentele uitdagingen met betrekking tot strategisch ondernemen, externe communicatie, verandermanagement, de rol van de verzekeraars, modern leiderschap en substitutie van klinische functies.

Tussen medio december 2016 en medio juni 2017 gaat het hoe dan ook over gezonde (commerciële) bedrijfsvoering en hoe deze in lijn te houden of te brengen met het unieke ‘persoonlijke’ van de GGz. Daarbij stelt MBA-café u ook in staat om tegen de achtergrond van alle inhoudelijkheid in een informele sfeer met een keur aan gelijkgestemden, bij- en na te praten.

 

 

STRATEGIE EN ONDERNEMEN
Prof. dr. Loek Winter
Dinsdag 13 december 2016

 

MARKETING EN DE GGz
Peter Niesink, MBA
Dinsdag 17 januari 2017

 

WEG VAN VERANDERING
Prof. dr. Wouter ten Have
Donderdag 9 maart 2017

 

DE ZORGVERZEKERAAR ANNO 2017
Drs. Norbert Hoogers
Dinsdag 11 april 2017

 

LEIDERSCHAP IN DE GGz: ANDERS DAN ANDERS?
Joke van Lonkhuijzen-Hoekstra, MBA MCM
Dinsdag 9 mei 2017

 

SUBSTITUTIE VAN ZORG
Dr. Marc Bruijnzeels
Dinsdag 13 juni 2017

 

Powered by iCagenda