De Psychiater-Thermometer

Thermometer

De druk op de psychiater neemt toe, zijn rol verandert, en soms lijkt er zelfs een echte identiteitscrisis. De Jonge Psychiater wil graag de temperatuur meten van onze beroepsgroep: hoe gaat het met ons? Zijn we onderkoeld, aangebrand of precies op de juiste temperatuur?  Daar hebben we u hard voor nodig. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Psychiater-Thermometer.

Twee jaar geleden heeft u meegedaan aan ons onderzoek Proud2bPsy over de trots in de psychiatrie. De resultaten waren bemoedigend: de psychiater is erg trots op zijn vak. Deze trots werd mede bepaald door het patiëntencontact en de psychotherapeutische en farmacotherapeutische mogelijkheden. Toch waren er ook zorgen: de bureaucratie, voortdurende bezuinigingen en negatieve berichtgeving in de media. Een samenvatting van de resultaten stond eerder al in het Medisch Contact (NL), De Artsenkrant (VL) of de Specialist (VL) 

 

Wat is er nieuw aan de Psychiater-Thermometer? We willen het hebben over wat u inspireert, wat u energie kost, en wij willen weten hoe dat dat? Wat gaat er goed? Wat stemt u somber? En vooral: wat moeten we doen om het beter te krijgen? Alleen zo kunnen we meer inzicht te krijgen op ons prachtige vak en beter weten wat er nodig is om ons vak de goede en positieve richting op te sturen.

 

Wilt u meedoen? Dat zou geweldig zijn. Vul de enquête in.

 

De enquête neemt ongeveer 7 minuten van uw tijd in beslag.    

Uw anonimiteit is gewaarborgd.

Hartelijk dank voor uw deelname!  


   
DJP redactieleden: Joeri Tijdink, Christiaan Vinkers, Anouck Visscher en Thomas Pattyn

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy