Loop mee in de DJP sponsorrun tijdens het Voorjaarscongres

De Jonge Psychiater organiseert een sponsorrun voor Stichting Zelfbeschadiging op het Voorjaarscongres. Fit blijven tijdens het voorjaarscongres, Maastricht ontdekken en je inzetten voor Stichting Zelfbeschadiging? Doe ook mee op donderdag 30 maart om 17.00 uur! De sponsorrun wordt gesponsord door Psyfar!

 

Schrijf je nu in via: www.sponsorloop.nl/dejongepsychiater!

 

De sponsorrun is 5km en komt langs de oevers van de Maas en enkele highlights van Maastricht. De start en finish van de run is in het MECC. Na de run zal er een verfrissing klaar staan. Er is een kleedruimte aanwezig in het MECC.

 

Stichting Zelfbeschadiging is een stichting die zich richt op het bevorderen en ondersteunen van de eigen regie en eigen kracht van mensen die zichzelf beschadigen en hun naasten. Stichting Zelfbeschadiging heeft als missie dat zelfbeschadiging wordt erkend als serieuze problematiek, die even bespreekbaar is als een griepje. Daarnaast beogen zij dat lotgenoten en hun naasten op een waardige manier worden bejegend door zorgprofessionals en dat er bij de zorg rond zelfbeschadiging vraaggestuurd wordt gewerkt en de gezondheid van cliënten en hun naasten centraal staat.

 

Voorafgaande aan de sponsorrun ga je op zoek naar sponsors. Dit gaat heel makkelijk door een persoonlijke actielink te sturen naar collega’s, vrienden en familie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een update over de nieuwste artikelen van De jonge psychiater

Gerelateerde artikelen
Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!