Psychiater, Mondriaan (Heerlen e.o.)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Zet jij jouw vakmanschap graag in bij complexe problematiek? Draag je graag bij aan verdere professionalisering en optimalisering van de kwaliteit van zorg, aan wetenschappelijk onderzoek en het geven van onderwijs? In een inspirerende en dynamische werkomgeving bieden wij jou de faciliteiten om ambities waar te maken en jezelf continu te ontwikkelen.

Bij Mondriaan werken we samen aan een geestelijk gezond Zuid Limburg. Wij bieden passende geestelijke gezondheidszorg aan iedereen tussen de 0 en 100 jaar. Onze boodschap is duidelijk: waar geestelijke gezondheidszorg nodig is, staan wij klaar en geven niet op. Ons werkveld is breed, van generalistische basis GGZ, specialistische GGZ, forensische GGZ, Verslavingszorg tot het werken in een FACT-team. We zijn nieuwsgierig naar jouw vakmanschap en gaan graag het gesprek met je aan.

Meer informatie
Bekijk op www.werkenbijmondriaan.nl/vacatures/ diverse vacatures voor psychiaters. Ook wanneer je als ZZP-er interesse in Mondriaan hebt, nodigen wij je van harte uit om te reageren. Meer informatie over Mondriaan lees je op www.mondriaan.eu.

Over ons

Bij Mondriaan werken we samen aan een geestelijk gezond Zuid Limburg. Wij bieden passende geestelijke gezondheidszorg aan iedereen tussen de 0 en 100 jaar. Onze boodschap is duidelijk: waar geestelijke gezondheidszorg nodig is, staan wij klaar en geven niet op. Ons werkveld is breed, van generalistische basis GGZ, specialistische GGZ, forensische GGZ, Verslavingszorg tot het werken in een FACT-team.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy