Psychiater Vervolgkliniek (Bennebroek)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Bij GGZ inGeest hebben we verschillende clusters: poliklinieken en Prezens, FACT en KIC. Ieder cluster heeft de juiste kennis en ervaring om patiënten te helpen. En ieder cluster biedt dus weer andere werkmogelijkheden. De behandellocaties van GGZ inGeest zitten in Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Bennebroek. Onze onderzoeksafdeling en de ondersteunende diensten zitten in Amsterdam.

 

Momenteel zijn wij op zoek naar een psychiater voor Westerpoort Volwassenen, locatie Bennebroek. Deze locatie biedt vervolgbehandeling aan 87 psychiatrische patiënten in een klinische 24 uurs setting. Het gaat hierbij voornamelijk om patiënten met een Ernstig Psychiatrische Aandoening (EPA) al dan niet in combinatie met een verslavingsproblematiek. Patiënten krijgen langdurig intensieve behandeling en begeleiding, met als doel stabiliseren van het ziektebeeld, het leren omgaan met de handicap en het toewerken naar een geschikte woonvorm of vervolgvoorziening.

Als psychiater op deze bosrijke en rustig gelegen locatie (voorheen Vogelenzang) ben je samen met de andere clinical leaders eindverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van onze bijzondere en kleurrijke patiënten. Je krijgt alle vrijheid en ruimte om je werk zelf vorm te geven, waardoor je veel tijd hebt voor patiëntcontact. Samen met de behandelaars en verpleegkundigen zoek je naar creatieve oplossingen om een zo optimaal mogelijke situatie voor de patiënt te bereiken.

GGZ inGeest heeft een zeer goede reputatie op het gebied van research (o.a. samen met Amsterdam UMC), mogelijkheden tot het doen van onderzoek en geven van onderwijs zijn dan ook zeker bespreekbaar.

De uitgebreide vacature vind je hier: vacature psychiater vervolgkliniek Bennebroek

 

Locatie: Bennebroek
Meer informatie over deze vacature: Maaike van ‘t Hull, talentpool manager (06-52589192)
Meer over GGZ inGeest? werkenbij.ggzingeest.nl


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy