Psychiater GGZ Friesland

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

GEZOCHT PSYCHIATER (M/V)

 

Omdat je soms het roer moet omgooien. Omdat wij samen met jou de beste koers willen bepalen. Omdat wij er zijn voor de mensen die ons het hardst nodig hebben.
Wij zijn GGZ Friesland. Word jij onze collega?

Ben jij op zoek naar een baan op maat? Oftewel: wil je dat er rekening gehouden wordt met de thuissituatie, werken en wonen en andere individuele wensen?

In Friesland is het goed (en goedkoop) wonen én werken! We bieden jou de ruimte om te werken op een plek die helemaal bij jou past. Dit kan voorbeeld bij forensische psychiatrie, FACT+ of kind- en jeugdpsychiatrie! Lijkt dit jou wat? Kijk snel op onze website voor al onze vacatures: www.ggzfriesland.nl/vacatures.

 

Over ons

GGZ Friesland is de leidende instelling op het gebied van geestelijke gezondheidszorg in Friesland. We bieden een volledig en gevarieerd aanbod van professionele hulp aan mensen met ernstige psychiatrische problemen.

Jaarlijks maken zo’n 12.000 mensen gebruik van onze diensten. We bieden zorg op twaalf verschillende locaties, verspreid over de provincie Friesland. Wij zijn er voor deze mensen, 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor behandeling en ondersteuning bij herstel. Dat staat namelijk in al ons (be)handelen voorop.

Patiënten maken eigen keuzes, wij zijn er als ze hulp nodig hebben om die te verwezenlijken. Zonder oordeel luisteren we, behandelen we en ondersteunen we ze.

GGZ Friesland is óók een verzameling van kundige en gemotiveerde medewerkers die zich iedere dag met ziel en zaligheid inzetten voor patiënten die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Dat doen we niet alleen, maar samen. Met familie, met naasten, met ervaringsdeskundigen en met ketenpartners.

Hoe? Door herstelgericht en innovatief te zijn. Door onderzoek en kennisdeling.

Wij zijn enthousiast, wij zijn leergierig. En altijd op zoek naar versterking van onze organisatie!

Wij zijn GGZ Friesland. Bevlogen, betrokken en bekwaam. Kom jij bij ons werken?


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy