Psychiater Ouderen, GGNet (Zutphen)

Locatie: Zutphen
Voltijd/deeltijd: Deeltijd
Reageer vóór: 13 juni 2022
Reageer: https://werkenbijggnet.nl/vacatures/ouderenpsychiater-ggnet-ouderen-zutphen

Werk jij graag mee aan verbinding en ontwikkeling vanuit de inhoud? GGNet Ouderen is een expertisecentrum voor Ouderenpsychiatrie en zoekt voor de polikliniek in Zutphen een psychiater, die actief bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van het behandelaanbod.

Dit ga je doen
Als psychiater bij GGNet Ouderen;

 • Ben je onderdeel van een hecht multidisciplinair team met eigen visie en een breed aanbod aan behandelmodules;
 • Ben je eindverantwoordelijk voor individuele patiënten waarbij je een aandeel levert in de diagnostiek, indicatiestelling en behandeling;
 • Maak je deel uit van de medische staf van GGNet en heb je een adviserende rol naar de Raad van Bestuur;
 • Heb je de mogelijkheid tot een eigen expertisegebied binnen het zelforganiserende team;
 • Deel je kennis met andere afdelingen/organisaties in de vorm van bijvoorbeeld consultaties of presentaties;
 • Of doe je (eventueel promotie-)onderzoek naar behandelmethoden;
 • Werk je intensief samen met de verschillende poli’s en klinische afdelingen.

Hier ga je werken
De afdeling Ouderenpsychiatrie is gesitueerd in het RGC, locatie Gelre Ziekenhuizen Zutphen.
Het is een poliklinische afdeling, inclusief een aantal deeltijdprogramma’s. De klinische voorzieningen voor ouderen voor de Regio Apeldoorn/Zutphen zijn gesitueerd in Apeldoorn. Er is nauwe samenwerking met de collega’s van zowel de poli als van de klinieken van GGNet Ouderen Apeldoorn.
Binnen het RGC Zutphen vindt voorts ECT-behandeling plaats, uitgevoerd door een team van (ouderen-) psychiaters uit de regio’s.
Er zijn goede keten- en netwerk contacten met specialismen van het Gelre ziekenhuis en de V&V ketenpartners in de regio. (consultatie, medebehandeling en samenwerkingsprojecten)

GGNet Ouderen is een expertisecentrum binnen GGNet. Wij geloven dat het voor een succesvolle psychiatrische behandeling bij ouderen cruciaal is om ook oog te hebben voor het lichamelijke functioneren. Waar mogelijk in de eigen leefomgeving met optimale zelfstandigheid en autonomie. Binnen GGNet Ouderen staan vijf belangrijke thema´s centraal:

 • Positieve gezondheid: dit is onze inspiratiebron. We richten ons op het state-of-the-art behandelen van de psychische stoornis en het versterken van de eigen kracht;
 • Zorgprogramma´s: evidence-based behandelmethoden worden waar mogelijk gecombineerd met moderne technische hulpmiddelen. Onze zorgpaden zijn de leidende kwaliteitsstandaard van elke behandeling;
 • Ambulantiseren: Waar we 24/7 specialistische psychiatrische zorg blijven verlenen, zetten we in op maximale ambulantisering. Niet-specialistische zorg laten we over aan anderen, maar we zorgen er wel voor dat niemand tussen wal en schip valt;
 • Innovatie en onderzoek: we werken samen met universiteiten en landelijke kenniscentra om kennis te ontwikkelen om onze zorg te vernieuwen en verbeteren. We stimuleren eigen wetenschappelijke ambities van onze medewerkers;
 • Regionaal verankeren: ons werk doen we in verbinding met de regio. We streven naar nieuwe, wijkgerichte, geïntegreerde zorg voor ouderen.

Dit ben jij

Je hebt:

 • Hart voor het vak en deelt de visie van GGNet Ouderen zoals hierboven beschreven;
 • Werkervaring of affiniteit met de doelgroep ouderen met ernstige psychiatrische problematiek.

Verder ben je:

 • Regelmatig bezig met bijscholing om up-to-date te blijven;
 • Flexibel inzetbaar en klant- en resultaatgericht;
 • Vol met positieve energie en heb je een gezonde dosis humor, wat bijdraagt aan een goede werksfeer

Daarnaast:

 • Heb jij de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief MSRC-registratie).

Dit bieden we je

In eerste instantie: een dynamische baan als psychiater. We hebben een groot zorgaanbod, waardoor je op verschillende terreinen ervaring op kunt doen en constant nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Waar we echter het meest trots op zijn, zijn ons geweldige teams van collega’s, die er zoveel mogelijk voor elkaar zijn.

Natuurlijk voldoen wij aan de algemene arbeidsvoorwaarden van de CAO-GGZ, maar wij beloven dat wij veel meer te bieden hebben dan alleen een goed salaris.

Je krijgt een vast contract en komt in een gemotiveerd en bevlogen team terecht. Wij ondersteunen je desgewenst bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Verder biedt GGNet mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus. Er is bij ons ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Solliciteren

Ga jij met ons de uitdaging aan? Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag via onderstaande formulier voor vrijdag 6 mei 2022.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Paul Naarding, beleidspsychiater GGNet Ouderen via telefoonnummer 06-13279335 of Marga Mulder, manager Ouderen Apeldoorn-Zutphen, via telefoonnummer 06-22930313 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Odette ten Bulte via 06-46975846 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over ons

GGNet is de grootste GGZ-dienstverlener in Noord- en Oost-Gelderland met een breed aanbod gericht op preventie, kortdurende enkelvoudige behandeling tot gespecialiseerde GGZ. Tevens bieden wij forensische psychiatrische zorg. We zijn Top GGZ gecertificeerd op persoonlijkheids- en eetstoornissen en bieden Begeleid wonen. Met 2.100 collega’s en zo’n 200 vrijwilligers ondersteunen, begeleiden en behandelen we circa 18.000 mensen met psychiatrische aandoeningen, soms in combinatie met verslavingsproblematiek of een verstandelijke beperking. Dit doen we vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk, waarbij we ons richten op alle leeftijdsgroepen binnen onze regio.

Ambitie: juiste zorg, juiste plek, juiste moment

In het meerjarenbeleidsplan Een wereld te winnen hebben we onze ambitie voor de komende drie jaar op een rij gezet. Wij willen GGNet transformeren tot een netwerkzorgverlener die de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment levert. Heel specifiek betekent dit:

 • We willen voor onze patiënten dat ze minder afhankelijk zijn van zorg. Sleutelbegrippen hierbij zijn zelfregie, focus op herstel, ‘blijven meedoen’ door zoveel mogelijk in je eigen omgeving te blijven, de inzet van ervaringsdeskundigheid en van het sociale netwerk van de patiënt.
 • We gaan voor betaalbare, toegankelijke en inclusieve zorg.
 • We zetten sterk in op de vitaliteit en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.
 • We zoeken nieuwe en andere wegen om onze zorg nog beter te maken.
 • We delen onze visie actief binnen en buiten de ggz.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy