Psychiater, Amsterdam UMC (locatie VUmc)

(Leestijd: 3 - 5 minuten)

Psychiater (20-32 uur)
Academisch Centrum voor Soma & Psyche Polikliniek psychiatrie 

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die staat voor de onlosmakelijke verbinding tussen lichaam en geest! Wij bieden een uitdagende werkplek binnen ons multidisciplinaire team en voldoende ruimte om ervaring op te doen in een academische setting!

Wat ga je doen

Je maakt deel uit van ons multidisciplinaire team waarbij je werkgebied naast de somatisch psychiatrische co-morbiditeit met name de specialisatie somatisch-symptoomstoornis en gerelateerde stoornissen betreft.

Binnen jouw werkgebied, ben jij verantwoordelijk voor het verrichten van intakes en behandelingen en geeft je supervisie aan onze A(N)IOS.

 Wat we van je verwachten

Je bent nieuwsgierig naar en bereid je te verdiepen in de somatisch-symptoomstoornis en gerelateerde stoornissen. Je bent gemotiveerd om nauw samen te werken met andere disciplines en hebt hierin een actieve rol. Je beschikt over doorzettingsvermogen en geduld, en je ziet het motiveren van patiënten als een wezenlijk onderdeel van de behandeling. Meedenken over innovaties wordt door ons gewaardeerd. Tot slot kan je goed prioriteiten stellen en te allen tijde snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Daarnaast breng je als psychiater de volgende vereisten en kwaliteiten met je mee:

  • Je bent BIG geregistreerd psychiater en geeft blijk van zelfstandig functioneren als regiebehandelaar binnen een team;
  • Je hebt affiniteit met patiënten met somatisch-psychiatrische comorbiditeit en met name de somatisch-symptoomstoornis en gerelateerde stoornissen.

Waar ga je werken

De polikliniek psychiatrie, onderdeel van het Centrum voor Soma & Psyche, is een landelijk bekend diagnostiek- en behandelcentrum waar met veel ambitie en plezier wordt gewerkt door een multidisciplinair team.

Onze polikliniek maakt samen met de Psychiatrische Consultatieve Dienst en de Medisch-Psychiatrische Unit deel uit van de Academische Afdeling Psychiatrie Amsterdam UMC, locatie VUmc.

In lijn met het werken binnen een academisch ziekenhuis, neemt wetenschappelijk onderzoek een belangrijk plaats in binnen onze polikliniek. Onze polikliniek draagt bij aan diverse onderzoeksprojecten, en wij hebben extra aandacht voor nieuwe inzichten, die we met enthousiasme ontwikkelen tot zorginnovaties. Daarnaast dragen wij zorg voor een uitstekend opleidingsklimaat voor artsen en psychologen.

Ons team, bestaande uit psychiaters (i.o.), psychologen (i.o.), psychomotore therapeuten, verpleegkundigen en HAIOs, beschikt over veel expertise op het gebied van diagnostiek en geïntegreerde behandeling van complexe patiënten met de combinatie van somatische en psychiatrische/psychologische klachten. Wij leveren topklinische zorg aan patiënten met een somatisch-symptoomstoornis (SOLK) en psychiatrische problematiek bij diabetes mellitus, ziekte van parkinson e.a. neurologische stoornissen en zwangerschap.

Passend bij de biopsychosociale complexiteit van onze patiëntenpopulatie leveren wij persoonlijke zorg binnen een wetenschappelijke context. Wij hechten aan nauwe samenwerking en verbinding met (somatische) collega’s binnen en buiten ons ziekenhuis en voelen ons verantwoordelijk om onze specifieke kennis uit te dragen naar anderen.

Onze afdeling biedt een plezierig werkklimaat, goede samenwerking zowel onderling als met andere afdelingen, een hoog ambitieniveau en een inspirerende werkomgeving.

Wat we je bieden

Salarisschaal  MS: 6158 tot 7371 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Afhankelijk van opleiding en ervaring is inschaling bespreekbaar in salarisschaal  UMS: 8168 tot 11933 euro bruto bij een fulltime dienstverband.

  • Naast een goed basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Wil jij weten wat je gaat verdienen?  Bereken dan hier jouw netto salaris (onder voorbehoud).
  • Gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Je pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Amsterdam UMC draagt 70% van deze premie bij.
  • Wij vergoeden 75% van je OV reiskosten en bieden daarnaast een fietsregeling.
  • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en een Jong Amsterdam UMC en organiseren vanuit beide verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Amsterdam UMC heeft een open cultuur. Dit betekent dat wij hopen dat iedereen zich welkom voelt bij onze organisatie en dat wij streven naar het bieden van gelijke kansen aan iedereen. Wij nodigen dan ook alle geïnteresseerden van harte uit om te reageren op deze vacature.

Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op onze website.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast is het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor iedere nieuwe medewerker verplicht. De aanvraag voor een VOG wordt opgestart vanuit VUmc zodra de nieuwe medewerker is aangesteld.

Voor medewerkers die in de directe patiëntzorg gaan werken, kan een uitgebreide screening onderdeel zijn van de procedure. Klik hier voor meer informatie en of deze op jou van toepassing is.

Ben je werkzaam in een zorggerelateerde functie, dan is een aanstellingskeuring ook onderdeel van jouw selectieprocedure.

Bijzonderheden

Het betreft een aanstelling ter vervaning van zwangerschap. Wij bieden je een contract voor de periode 1-6-2020 t/m 30-11-2020 voor 20-32 uur.De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 19 maart 2021. Wij vragen vriendelijk om hier alvast rekening mee te houden in de agenda.

Laten we kennismaken

Voor inhoudelijke informatie kun je terecht bij dr. A.D. Boenink, psychiater, of M.G.A Jaspers, manager, via telefoonnummer: 020-4440196.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brend de Jong , corporate recruiter, via telefoonnummer: 020 444 8704.

 

Over Amsterdam UMC, locatie VUmc

Sinds medio 2018 komt u niet meer naar het VU medisch centrum, maar naar
Amsterdam UMC, locatie VUmc. Wij hebben immers onze krachten gebundeld met het AMC. Zo kunnen we patiënten uit de regio Amsterdam én patiënten van ver daarbuiten, voortaan nog beter helpen.Werken in Amsterdam UMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar het ontwikkelen van talenten en vaardigheden sterk wordt aangemoedigd. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, verdieping en verbreding, aanvullende cursussen en een plaats om te groeien.

Nieuwsgierig naar onze bestaansgeschiedenis? Lees dan over al onze hoogtepunten.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy