OPROEP – Sponsors gezocht voor DJP Socialrun

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

De Socialrun 2021 x De Jonge Psychiater
De Jonge Psychiater doet mee aan de Socialrun en we zoeken sponsoren!

 

De Socialrun 2021
De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 km in 48 uur in Nederland, die dit jaar voor de 10e keer wordt gehouden en van 17 t/m 19 september 2021 plaatsvindt.

 

Stichting De Jonge Psychiater
De Jonge Psychiater is ervan overtuigd dat er nog een wereld te winnen valt op het gebied van aandacht voor psychiatrische stoornissen. Er kampen zo’n 2 miljoen Nederlanders met een psychiatrische ziekte, waarvan de maatschappelijke en persoonlijke impact groot is. Helaas is de onwetendheid minstens zo groot. De Jonge Psychiater zet zich in voor meer aandacht en meer onderzoek naar psychiatrische stoornissen. Daarom zullen zij dit jaar deelnemen aan de Socialrun en 48 uur lang fietsen, lopen, weinig slapen en kabaal maken voor de psychiatrie.

 

Stichting Socialrun
Stichting Socialrun gelooft in een inclusieve samenleving, waarin alle mensen worden geaccepteerd in hun mogelijkheden, kwetsbaarheden en eigenaardigheden. Daarom organiseren zij jaarlijks de Inclusieweek, die dit jaar plaatsvindt van 13 t/m 19 september 2021. Hierin vragen zij aandacht voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Want
nog altijd voelen veel te veel mensen zich buitengesloten. De afsluiter van de Inclusieweek is de Socialrun.

 

Steun ons!
Door uw sponsoring kan De Jonge Psychiater deelnemen aan de Socialrun. Uw bedrijf/instelling verbindt zich aan ons doel en komt in ruil daarvoor op onze website, teampagina en sportkleding te staan, waarin we door Nederland rennen, fietsen en rijden. Met uw bijdrage wordt het bewustzijn voor een inclusieve samenleving vergroot. Steun ons en doneer!

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot sponsoring?
Neem dan contact op met Sanne van der Heijden
Tel: 06 14 11 87 77 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geertestraat 27 | 3511 XD Utrecht
www.dejongepsychiater.nl


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy