Psychiater, ETZ

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Het ETZ is een topklinisch ziekenhuis en traumacentrumMet drie locaties in Tilburg en Waalwijk is ETZ hét ziekenhuis voor alle inwoners van de regio Midden-Brabant, maar ook (ver) daarbuiten. Wij gaan in gesprek met patiënten over wat zij voelen, denken en vinden. ‘Oog voor jou’ noemen we dat. Zo helpen we patiënten om samen met hun specialist de best passende behandeling te kiezen. Op deze wijze leveren wij, zowel medewerkers met direct patiëntencontact als medewerkers die ondersteunende diensten verlenen, onze patiënten zorg die Buitengewoon is. 

 

De vakgroep Psychiatrie zoekt i.v.m. het vertrek van één van de psychiaters 

 

 

Psychiater 

(m/v) 0,8 - 1,0 fte

 

Uw uitdaging

Op de polikliniek bent u regiebehandelaar bij kortdurende psychiatrische behandeling in brede zin, primair gericht op cure. Daarnaast participeert u in themapoli’s zoals POP, NAH en SOLK. In collegiale afstemming binnen de vakgroep ontwikkelt u een persoonlijk aandachtsgebied. U verricht ziekenhuis psychiatrische zorg, bij veelal psychiatrische problematiek met somatische co-morbiditeit, en behandelt patiënten met therapieresistente stemmingsstoornissen (met behandelmogelijkheden voor ECT, rTMS en DBS) op de MPU. Tot slot werkt u intensief samen met collega medisch specialisten in ETZ en bent u lid van de VMS Midden Brabant.

 

Uw werkomgeving 

De vakgroep bestaat uit acht psychiaters en vier klinisch- en GZ-psychologen. De Zorgeenheid Psychiatrie ETZ bestaat uit twee hoofdlocaties Elisabeth en TweeSteden. Op beide locaties is een ambulante functie (met dagbehandeling), kliniek (met MPU functie) en een Psychiatrische Consultatieve Dienst binnen het ziekenhuis. Er bestaat binnen de zorgeenheid Psychiatrie een ondernemend klimaat waarbinnen een innoverende, patiënt- en vraaggerichte visie gezien wordt als een kans om kwalitatief goede zorg te realiseren. Er zijn opleidingsplaatsen voor AIOS in het kader van de basisopleiding en voor keuzestages op de MPU en de Psychiatrische Consultatieve Dienst.

 

Uw profiel

anuit twee universiteiten volgen AIOS huisartsgeneeskunde en ouderengeneeskunde een keuzestage en worden co-assistenten opgeleid. Wij zijn op zoek naar een psychiater met affiniteit voor de ziekenhuispsychiatrie, innovatie en management. Ervaring met werkzaamheden binnen de ziekenhuispsychiatrie strekt derhalve tot de aanbeveling. Daarnaast verwachten we dat actief geparticipeerd wordt in commissies/werkgroepen van het ziekenhuis. U heeft ambitie een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding, het management of wetenschappelijk onderzoek.

 

Ons aanbod

Enerzijds wordt de mogelijkheid geboden om een leiderschapsprogramma en/of managementopleiding te volgen. Anderzijds is er de mogelijkheid om te participeren in één van onze innovatieve speerpunten:

  • Ontwikkeling en onderzoek van neuromodulatie (DBS en rTMS).
  • Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • U participeert als achterwacht in de 24 uurs beschikbaarheidsdienst voor het ETZ.
  • De Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS) is uitgangspunt bij het vaststellen van het salaris.
  • De mogelijkheid om te participeren in innovatief en experimenteel onderzoek op het gebied van neuromodulatie.
  • De mogelijkheid tot het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten en het participeren in managementfuncties.

 

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevr. M. Slits, psychiater, telefoon (013) 2214156, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of dhr D. de Knijff, psychiater, telefoon (013) 2216036, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cv en motivatiebrief kunnen vóór 1 december 2020 worden verstuurd aan de afdeling personeelsadministratie onder vermelding van vacaturenummer 2020.235 via het online sollicitatieformulier. Wanneer er eerder een match is met een kandidaat sluiten we de vacature. Bij indiensttreding doen wij een aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij de gemeente waar je ingeschreven staat. Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. De VOG moet binnen 2 maanden na je eerste werkdag in ons bezit zijn.

 

Locatie: Tilburg / Waalwijk 
Voltijd/deeltijd: 0,8 – 1,0 fte 
Reageer vóór: 1 december 2020 
Reageer HIER

 

De tekst in deze vacatureadvertentie is auteursrechtelijk beschermd eigendom van ETZ. Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie door werving- en selectie bureaus zonder uitdrukkelijke toestemming van ETZ  is niet toegestaan.  Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van ETZ worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Open sollicitaties worden door ons niet in behandeling genomen. Kandidaten worden aangeraden om op actuele vacatures te reageren via onze website www.etz.nl/vacatures


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy