Psychiater Forensische Psychiatrie, Fivoor (Utrecht/Den Dolder)

Locatie: Utrecht, Den Dolder
Voltijd/deeltijd: Deeltijd en voltijd mogelijk
Reageer: https://werkenbijfivoor.nl/vacatures
Interesse en informatie:
Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Lila van de Sande (Directeur Zorg OFZ) via telefoonnummer 06-83038258 of met Marianne Bouman (Corporate Recruiter) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-12860279.

Ben jij als psychiater op zoek naar een energieke baan waar je een prettige combinatie kan vinden tussen het bieden van inhoudelijke zorg en het continue verbeteren van zorg op de afdeling? Kom dan gerust een dagje meelopen op één van de afdelingen binnen de FPA Utrecht in Den Dolder! De Kliniek is centraal gelegen en met de mogelijkheid om de werktijden flexibel in te delen. Participeren in 24uurs diensten is in overleg!

 

Over Fivoor
Fivoor is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte.

Samen maken we Fivoor. Met onze cliënten, onze partners, onze omgeving en elkaar. Bij ons staat de goede samenwerkingsrelatie met collega's en patiënten centraal. De lijnen zijn kort en we leveren maatwerk voor onze patiënten. Fivoor prikkelt jou om out of the box te denken en met hart en ziel samen te werken aan perspectief voor iedereen. Wil jij in een uniek werkveld de zorg aan gaan? Dan is Fivoor dé plek voor jou.

Onze collega's vertellen graag meer over Fivoor! Klik hier.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy