Psychiater ambulante zorg, GGNet (Zevenaar)

Locatie: Zevenaar
Voltijd/deeltijd: Deeltijd
Reageer vóór: 13 juni 2022
Reageer: https://werkenbijggnet.nl/vacatures/psychiater-ambulante-zorg-loondienst-of-zzp

Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg. Voor ons team Montferland zoeken wij een nieuwe collega psychiater, die mee gaat in onze wens om de psychiatrie in de regio verder uit te bouwen en vorm te geven.

Dit ga je doen
Voor ons team Montferland zijn we op zoek naar een nieuwe collega psychiater, die mee gaat in onze wens om de psychiatrie in de regio verder uit te bouwen en vorm te geven. Wij zijn sinds 2013 gecertificeerd als FACT-team en we hebben een gedeelde case load van ongeveer 300 patiënten. Onze teams werken met o.a. IPS en de geïntegreerde richtlijn persoonlijkheidsstoornissen is geïmplementeerd als een basis methodiek. Doel voor de komende periode is om het behandelaanbod in samenwerking met andere ambulant werkende teams in Zevenaar maar ook in de Achterhoek/Liemers vorm te geven en daar waar nodig uit te breiden of op te schalen.

Er wordt gewerkt vanuit multidisciplinaire teams en met een overkoepelende FACT-module waarbinnen ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek hebben.

Hier ga je werken
Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg. Wij doen dit door middel van een passend groepsaanbod en gespecialiseerde behandel methodieken. Vooral geven we deze zorg vorm met gemotiveerde en betrokken medewerkers die binnen de kaders zoeken welke mogelijkheden voorhanden zijn.

Er wordt gewerkt vanuit regionale teams en met een overkoepelende FACT module waarbinnen ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek hebben. Het ambulante team bestaat uit diverse disciplines.

Dit ben jij

 • Je hebt de academische opleiding tot arts (inclusief BIG-registratie) en een medische specialisatie tot psychiater afgerond (inclusief MSRC-registratie).
 • Je werkt graag samen met andere professionals.
 • Je deelt de visie van GGNet op het gebied van herstelgericht werken.

Een gedreven professional met gevoel voor de omgeving en hart voor het vak; dat ben jij! Jij bent sociaal zeer vaardig en jij beschikt over een sterk probleemoplossend vermogen. Positieve energie en een gezonde dosis humor zorgen ervoor dat jij een bijdrage levert aan een fijne werksfeer. Je hebt de energie om te vernieuwen, maar wilt behouden wat van waarde is.

Dit bieden we je
We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de specialistische ambulante zorg, een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden.

Waar je daarnaast nog op kunt rekenen:

 • Een vast contract waarbij het aantal uur in overleg met elkaar kunnen worden vastgesteld.
 • Goed salaris conform de CAO GGZ (salarisschaal Medisch Specialisten).
 • Eindejaarsuitkering (8,33% naar rato) en vakantiegeld naar rato.
 • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Vakantiegeld naar rato.
 • Een budget voor bij- en nascholing.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld een aanvullende reiskostenvergoeding of extra verlof en kun je o.a. gebruik maken van onze regeling Leasefiets.
 • Mogelijkheden voor verdiepende scholing en een eigen nascholingscyclus (jaarlijks maximaal 24 accreditatiepunten).
 • Ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.
 • Een inspirerende werkomgeving met collega’s die altijd voor elkaar klaar staan.

Bij GGNet krijg je daarnaast de vrijheid om je werk op eigen manier in te vullen en de mogelijkheid om je kennis te vergroten. Enerzijds via opleidingen, trainingen en cursussen, anderzijds door samen te werken met topprofessionals op jouw vakgebied. Ook kun je binnen onze brede organisatie ervaring opdoen op andere vakgebieden en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek.

Solliciteren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Wij ontvangen jouw sollicitatie en motivatiebrief graag via onderstaand formulier vóór 30 april 2022.
Uiteraard is het ook mogelijk om eens vrijblijvend kennis te maken om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Nanda Los, manager, via 06-31662721.

Vragen over de werving- en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Judith van Duijn via 06-51143678 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over ons

GGNet is de grootste GGZ-dienstverlener in Noord- en Oost-Gelderland met een breed aanbod gericht op preventie, kortdurende enkelvoudige behandeling tot gespecialiseerde GGZ. Tevens bieden wij forensische psychiatrische zorg. We zijn Top GGZ gecertificeerd op persoonlijkheids- en eetstoornissen en bieden Begeleid wonen. Met 2.100 collega’s en zo’n 200 vrijwilligers ondersteunen, begeleiden en behandelen we circa 18.000 mensen met psychiatrische aandoeningen, soms in combinatie met verslavingsproblematiek of een verstandelijke beperking. Dit doen we vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk, waarbij we ons richten op alle leeftijdsgroepen binnen onze regio.

Ambitie: juiste zorg, juiste plek, juiste moment

In het meerjarenbeleidsplan Een wereld te winnen hebben we onze ambitie voor de komende drie jaar op een rij gezet. Wij willen GGNet transformeren tot een netwerkzorgverlener die de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment levert. Heel specifiek betekent dit:

 • We willen voor onze patiënten dat ze minder afhankelijk zijn van zorg. Sleutelbegrippen hierbij zijn zelfregie, focus op herstel, ‘blijven meedoen’ door zoveel mogelijk in je eigen omgeving te blijven, de inzet van ervaringsdeskundigheid en van het sociale netwerk van de patiënt.
 • We gaan voor betaalbare, toegankelijke en inclusieve zorg.
 • We zetten sterk in op de vitaliteit en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.
 • We zoeken nieuwe en andere wegen om onze zorg nog beter te maken.
 • We delen onze visie actief binnen en buiten de ggz.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy