Kinder- en jeugdpsychiater, Accare

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Wat houdt de functie in?

Je verricht psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en je voert behandelingen uit bij kinderen en jongeren. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind, ouders/verzorgers en medebehandelaar.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater, KP en GZ -opleiding en opleiding tot verpleegkundig specialist). Je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/ werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistisch kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken. Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

 

Waar kom je te werken als psychiater?

Samen met jou gaan we kijken wat het beste past bij je ervaringen, wensen en woonplaats. We hebben vele mogelijkheden en denken graag met je mee.

 

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie.

 

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping;
  • Werken in een multidisciplinair team;
  • Aansluiten bij verschillende expertise groepen;
  • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding;
  • Samenwerking met scholen, wijkteams en ziekenhuizen;
  • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marieke Appels, Recruiter, bereikbaar op 06-86 88 06 77 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Locatie: Diverse locaties in Nederland 
Voltijd/deeltijd: Uren in overleg 
Reageer hier

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Accare en vinden dat ieder kind het recht heeft om mee te doen; thuis, op school en met vrienden. Als meedoen even niet lukt, helpen we zoeken naar een oplossing op maat. En als het nodig is doen we dat samen met anderen. We vinden ook dat ieder kind recht heeft op de best bewezen zorg. We ontwikkelen voortdurend door praktijk aan wetenschap te koppelen, en te investeren in onderzoek, innovatie en opleiding. Zo bieden we de meest effectieve zorg volgens de laatste inzichten. Wij zijn het noordoostelijk ontwikkelplatform voor de specialistische jeugdhulp. We zien het als onze opdracht om de zorg voor kinderen elke dag beter te maken.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy