Hoofdopleider psychiatrie, GGNet (Apeldoorn)

Locatie: Apeldoorn
Voltijd/deeltijd: Deeltijd
Reageer vóór: 13 juni 2022
Reageer: werkenbijggnet.nl/hoofdopleider

1 op de 5 Nederlanders heeft last van psychische klachten. Maar bij GGNet zien we altijd perspectief. Niet door alleen op de patiënt te focussen, maar op het netwerk om hem of haar heen. Zo vinden we samen de weg naar herstel. Kom jij de focus verleggen op de nieuwe generatie psychiaters als Hoofdopleider van onze opleiding tot psychiater?

Kijk dan op werkenbijggnet.nl/hoofdopleider.

Over ons

GGNet is de grootste GGZ-dienstverlener in Noord- en Oost-Gelderland met een breed aanbod gericht op preventie, kortdurende enkelvoudige behandeling tot gespecialiseerde GGZ. Tevens bieden wij forensische psychiatrische zorg. We zijn Top GGZ gecertificeerd op persoonlijkheids- en eetstoornissen en bieden Begeleid wonen. Met 2.100 collega’s en zo’n 200 vrijwilligers ondersteunen, begeleiden en behandelen we circa 18.000 mensen met psychiatrische aandoeningen, soms in combinatie met verslavingsproblematiek of een verstandelijke beperking. Dit doen we vanuit de standplaatsen Apeldoorn, Doetinchem, Zutphen, Zevenaar en Winterswijk, waarbij we ons richten op alle leeftijdsgroepen binnen onze regio.

Ambitie: juiste zorg, juiste plek, juiste moment

In het meerjarenbeleidsplan Een wereld te winnen hebben we onze ambitie voor de komende drie jaar op een rij gezet. Wij willen GGNet transformeren tot een netwerkzorgverlener die de juiste zorg, op de juiste plek, op het juiste moment levert. Heel specifiek betekent dit:

  • We willen voor onze patiënten dat ze minder afhankelijk zijn van zorg. Sleutelbegrippen hierbij zijn zelfregie, focus op herstel, ‘blijven meedoen’ door zoveel mogelijk in je eigen omgeving te blijven, de inzet van ervaringsdeskundigheid en van het sociale netwerk van de patiënt.
  • We gaan voor betaalbare, toegankelijke en inclusieve zorg.
  • We zetten sterk in op de vitaliteit en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.
  • We zoeken nieuwe en andere wegen om onze zorg nog beter te maken.
  • We delen onze visie actief binnen en buiten de ggz.

Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy