Teamleider zorglijn acuut en intensief psychiatrie, UMC Utrecht

Locatie: Utrecht
Voltijd/deeltijd: 24 uur
(Reageer vóór: we hebben voor nu geen sluitingsdatum
Reageer: https://werkenbijumcutrecht.nl/vacatures/teamleider-zorglijn-acuut-en-intensief-psychiatrie-2022-2106

Je houdt van de dynamiek van een acute afdeling en bent in staat om in uitdagende en complexe situaties sturing te geven aan het team. Hou je van uitdagingen en denk je graag in mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

 

 

 

 

Dit ga je doen

De zorglijn acuut & intensief heeft twee klinische teams (jeugd en volwassenen) een kleine poli, een psychiatrische consultatieve dienst en een mobiele-medisch psychiatrische unit. Als teamleider op onze zorglijn werk je in een multidisciplinair team, dat bestaat uit onder andere verpleegkundigen, groepsleiders, psychiaters, arts-assistenten, systeembegeleiders en vaktherapeuten. Je bent direct leidinggevende van het verpleegkundig team. Je stuurt op coördinatie en continuïteit in de patiëntenzorg binnen het multidisciplinaire behandelteam en zorgt voor een gedeelde visie, open aanspreekcultuur en een heldere verdeling van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

 

Hier ga je werken

De afdeling psychiatrie is een kleine afdeling waar de medewerkers elkaar goed kennen en nauw met elkaar samenwerken. We bieden specifieke behandeltrajecten aan mensen met uiteenlopende problematiek maar ook acute zorg en diagnostiek in brede zin. We streven er naar zo veel mogelijk regie bij de patiënt te laten, voorbeelden hiervan zijn de netwerkintake, positieve gezondheid en herstel ondersteunende zorg. De afdeling bestaat uit vier zorglijnen: ontwikkeling in perspectief, diagnostiek en vroege psychose, acuut & intensief (HIC) en affectieve & psychotische stoornissen. Alle vier de zorglijnen hebben een polikliniek en een gesloten kliniek. Bekijk het filmpje over de afdeling psychiatrie om een goede indruk te krijgen!

 

Dit neem je mee

  • Je hebt een hbo-opleiding verpleegkunde afgerond of een hbo-opleiding SPH / social work en bent in het bezit van een BIG of SKJ registratie.
  • Je houdt van de dynamiek van een acute afdeling en bent in staat om in uitdagende en complexe situaties sturing te geven aan het team.
  • Je hebt een coachende leiderschapsstijl en bent gericht op samenwerking.
  • Een afgeronde managementopleiding is een pre of je bent bereid een managementopleiding te volgen.
  • Ook ervaring in de psychiatrie is een pre.
  • In deze functie krijg je in eerste instantie een contract voor een jaar waarbij we streven deze te verlengen naar onbepaalde tijd.
  • In de week van 27 juni worden de gesprekken ingepland.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

 

Solliciteren & meer informatie

Solliciteren kan via onze vacaturewebsite.

Heb je vragen over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met de contactpersoon: Jannie van Utrecht: +31887557473, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy