Psychiater/regiebehandelaar, Care to Change (Emmeloord)

Locatie: Emmeloord
Voltijd/deeltijd: In overleg
Reageer: Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Care to Change is per direct op zoek naar een psychiater/regiebehandelaar voor ons basisteam in Emmeloord. De vacature wordt ingevuld op ZZP basis.

Als regiebehandelaar draag je de verantwoordelijkheid voor het behandelproces. Je draagt er zorg voor dat de activiteiten van alle betrokken behandelaren op elkaar en met de cliënt zijn afgestemd en spant je in voor een goede samenwerking. Samen de zorgcoördinator en casemanager ben je verantwoordelijk voor de indicatiestelling en het procesmatige verloop van de behandeling. Je voelt je als een vis in het water bij cliënten met complexe problematiek en krijgt er energie van om te denken in mogelijkheden en te zoeken naar de eigen regie en kracht van de cliënt.


Jouw werkzaamheden bestaan met name uit:

 • verantwoordelijk voor het behandelplan waardoor de continuïteit en kwaliteit van de te
  leveren zorg wordt gewaarborgd
 • deelnemen aan multidisciplinair overleg en vervullen van coördinerende rol als
  regiebehandelaar in het zorgproces
 • uitvoeren van onderdelen in de intakeprocedure in de rol als regiebehandelaar
 • schriftelijke verslaglegging in het EPD
 • farmacotherapie;

 

Wat verwachten wij van jou:

 • een afgeronde opleiding tot psychiater
 • een beschikbaarheid van 8 uur per week
 • communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
 • goede coördinatie-/regievaardigheden, vakinhoudelijk competent en gewend om
  multidisciplinair te werken

 

Wij bieden:

 • een gezellige werksfeer in een fijn team, bij een dynamische GGZ instelling
 • een overeenkomst voor een jaar met een reële optie tot verlenging
 • een heerlijke lunch verzorgd door ons


Wij zijn:
Care to Change, een eigenzinnige en gedreven instelling gericht op de specialistische GGZ met vestigingen in Amsterdam, Emmeloord, Haarlem, Hilversum, Utrecht en Zeist. Wij richten ons behandelaanbod op mensen met complexe klachten. Met ons multidisciplinaire team bieden wij, in afstemming met de cliënt, een gebalanceerd zorgaanbod. Belangrijk hierbij is voor ons de open en nieuwsgierige blik op gezondheid en zorg, alsmede de bereidheid om buiten de afgebakende kaders te kunnen treden.


De aandacht voor onze medewerkers is er zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. De balans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel. De medewerkers zien wij als individuen met elk een persoonlijk verhaal. Weten wat er speelt in het leven van onze collega, hierbij stilstaan en hierop anticiperen is de onderscheidende kracht van Care to Change. Voor een indruk van onze instelling en werkwijze, verwijzen we je graag naar onze website https://www.caretochange.nl/.

 

Interesse in deze vacature?Als je geïnteresseerd bent in deze functie stuur dan je motivatie en CV naar – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy