Psychiaters Kind en Jeugd / Volwassenen, Dokter Bosman (diverse teams)

banner_jongepsychiater_202204_1.png

Locatie: Diverse teams
Voltijd/deeltijd: 8-24 uur (dagen en uren in overleg)
Reageer: https://werkenbij.dokterbosman.nl/psychiater of bel Dick Bosboom, recruiter 088 226 8350.

Ben jij op zoek naar een baan waar je de ruimte en vrijheid krijgt om samen met de cliënt zelf de regie te nemen in het opstellen van een persoonlijk behandelplan?

Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in onze cliënten of hun problematiek, maar de oplossing die we bieden. Bij ons wordt de toon niet gezet door regels en strakke protocollen, maar door de cliënten en de behandelaars. Die persoonlijke aanpak, dat is Dokter Bosman en dat is volgens ons psychologie van nu.

Onze behandelvisie
Wij vinden dat de zorg kwalitatief goed moet zijn, betaalbaar moet blijven en – gelet op het aantal behandelaren in Nederland – te organiseren moet zijn. Wij willen dat specialistische GGZ bereikbaar en beschikbaar blijft voor mensen die dat nodig hebben.

Positieve Gezondheid
Voor Dokter Bosman zijn dit belangrijke redenen om als eerste GGZ-organisatie in Nederland met het concept Positieve Gezondheid te werken. Onze werkwijze doet een beroep op de creativiteit en flexibiliteit van behandelaars, de cliënt zelf en hun omgeving. Dat maakt de behandeling persoonlijk en doelgericht. Wij geven niet alleen de cliënt, maar ook jou als behandelaar -met je kennis en kunde- de regie over de behandeling.

Eigen regie
Eigen regie heeft een sterk direct verband met mentale gezondheid en is daarmee een belangrijk onderdeel van onze behandelvisie. Bij aanmelding stellen cliënten hun persoonlijke gezondheidsdoelen die leidend zijn bij de behandeling. Ook de omgeving van de cliënt is daarbij essentieel. Een doel kan bijvoorbeeld zijn: weer naar school gaan of beter in mijn vel zitten. Een therapie of protocol is een middel maar geen doel op zich. Helpt een behandeling de cliënt om zijn of haar doel te bereiken? Is breder psychologische onderzoek nodig? Of moeten wij op een andere manier aansluiten bij de beweging die de cliënt al heeft gemaakt? Wij werken op basis van vertrouwen en met zelforganiserende teams. Dat betekent dat je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt. Wij zijn trots op onze teams die met hun talent, creativiteit en menselijk contact onze cliënten helpen.

Iets voor jou?
Wij bieden blended care voor onze cliënten. In overleg met je eigen team en je cliënten is flexibel werken thuis en op locatie mogelijk. Kijk voor de actuele vacatures op werkenbij.dokterbosman.nl/psychiater. Of bel Dick Bosboom, recruiter 088 226 8350 voor meer informatie.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy