Psychiaters, HMC (Den Haag)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Wat ga je doen?
De OE Psychiatrie van Haaglanden Medisch Centrum (HMC) is een actieve groep psychiaters die volop in ontwikkeling is vanuit een eigen visie op de ziekenhuispsychiatrie en actief meedenkt met de ontwikkelingen in onze organisatie. Wij zoeken betrokken collega’s die graag op het grensvlak van somatiek en psychiatrie werkzaam willen zijn. Denk jij graag met ons mee over de visie op de ziekenhuispsychiatrie? En over een visie die aansluit op de ontwikkelingen van de organisatie? We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze vacature.

De OE Psychiatrie biedt psychiatrische zorg aan opgenomen patiënten binnen ons ziekenhuis. Binnen ons ziekenhuis hebben we een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) met zes bedden. Daarnaast zijn er gespecialiseerde poli’s zoals POP (zwangerschap en psychiatrie), oncologie en parkinson. De psychiaters werken samen met de andere specialisten ten behoeve van geïntegreerde zorg voor patiënten met somatische en psychiatrische comorbiditeit. We sluiten het psychiatrisch behandelaanbod aan op de speerpunten van het ziekenhuis. De OE Psychiatrie bestaat momenteel uit negen ziekenhuispsychiaters die nauw samenwerken met drie consultatief psychiatrisch verpleegkundigen. Wij verzorgen de verplichte stage consultatieve psychiatrie en bieden keuzestages ziekenhuispsychiatrie voor de opleiding psychiatrie (aios). Tevens bieden wij stageplaatsen voor huisartsen in opleiding. Daarnaast werken wij met arts-assistenten niet in opleiding (anios). Binnen de psychiatergroep wordt deelgenomen aan wetenschappelijk onderzoek.

Alle psychiaters in HMC zijn werkzaam op alle terreinen van de ziekenhuispsychiatrie, waaronder de psychiatrische consultatieve dienst, de MPU, de spoedeisende hulp en polikliniek. We participeren in het bereikbaarheidsdienstrooster voor consultatie van opgenomen patiënten.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent een enthousiaste psychiater met grote belangstelling voor het grensvlak van somatiek en psychiatrie.
  • Jij hebt affiniteit met de dynamiek van een groot topklinisch ziekenhuis.
  • Jij werkt graag in teamverband.
  • Jij hebt affiniteit en/of ervaring met managementtaken en financieel-organisatorische capaciteiten (pré).

Kom je bij ons werken? Dan vragen wij om een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wat bieden wij jou?

  • In eerste instantie een halfjaar contract zoals standaard binnen HMC en na gebleken geschiktheid wordt het contract omgezet naar onbepaalde tijd. Het aantal uren is in overleg.
  • Het salaris is conform Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) en afhankelijk van kennis en ervaring.

Solliciteer of neem contact met ons op!

Geef jij je carrière een plus? We zien graag het liefst vóór 1 mei 2021 jouw sollicitatie tegemoet.

Voor informatie of verdere toelichting kunt u contact opnemen met mw A. ten Berg (voorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9793042 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met mw. dr. M. Bannink (vice-voorzitter OE Psychiatrie), via: 088 9792170 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Over ons

Zorg is aandacht. In HMC kijken we met en door de ogen van de patiënt. We helpen iedere patiënt op de manier die bij hem of haar past. Innovatie, gastvrijheid en samenwerking dragen bij aan het realiseren van onze missie.


We zijn hét stadsziekenhuis voor de Haagse regio, met een compleet zorgaanbod. Als topklinisch opleidingsziekenhuis heeft HMC vele expertises in huis en we bieden in verschillende centra en samenwerkingen gespecialiseerde zorg aan. Onze speerpunten zijn ons Traumacentrum en Neurocentrum. In ons HMC Kankercentrum bieden we topklinische kankerzorg.

Meer informatie over HMC vind je op de www.haaglandenmc.nl.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy