Ziekenhuispsychiater, ZGT (Almelo)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

De maatschap psychiatrie is vrijgevestigd en bestaat uit 8 psychiaters. Er ontstaat een vacature voor 1 FTE. We zijn op zoek naar een pragmatische teamspeler met verantwoordelijkheids- en ondernemingszin, goede communicatieve kwaliteiten, flexibiliteit, collegialiteit, enthousiasme voor, en betrokkenheid bij, het vak en onze patiënten. Binnen de PAAZ vindt diagnostiek en behandeling plaats, met name op het gebied van specialistische ziekenhuispsychiatrie. Daarbij is specifieke aandacht voor SOLK en POP (Pediatrie, Obstetrie en Psychiatrie). Het behandelpalet is breed en varieert van psychotherapie tot ECT en NVS. Naast deeltijdbehandeling worden ook de poliklinische functie en de Psychiatrische Consultatieve Dienst uitgevoerd.

De PAAZ locatie Almelo beschikt over 37 bedden, waarvan 3 Moeder Baby Unit en 14 ouderenpsychiatrie. Er bestaat een goede samenwerking met collega’s.

We hebben een zelfstandige erkenning van de gedeeltelijke opleiding psychiatrie, waarbij AIOS vanuit diverse GGZ-instellingen binnen onze PAAZ en Consultatieve Dienst hun stage ziekenhuispsychiatrie volgen. Tevens hebben wij de erkenning voor de stage psychiatrie van de huisartsenopleiding, alsmede de opleiding tot verpleegkundig specialist. Daarnaast begeleiden we coassistenten. Bent u net of bijna afgestudeerd? Dan nodigen wij u ook van harte uit te solliciteren.

Meer weten? Bel met Juan Stienen, psychiater, bereikbaar per telefoon (088) 708 3110 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solliciteren kan tot en met 30 september 2021 via zgt.nl/werken-leren-en-onderzoek. De gesprekken met de vakgroep zullen worden gepland in week 43. Het gesprek met de vertegenwoordigers van de Coöperatie Medisch Specialisten (CMS) en ZGT is gepland op donderdag 4 november 2021.

Over ons

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT is topklinisch en draagt bij aan betere zorg door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. U vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Locatie: Almelo
Voltijd/deeltijd: Voltijd
Reageer vóór: 30 september 2021
Reageer: https://www.zgt.nl/werken-leren-en-onderzoek

Voorbeeld van afbeelding


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy