Psychiater HIC, Pro Persona (Arnhem)

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Pro Persona Arnhem zoekt voor de Kliniek Volwassenen een betrokken en gedreven Psychiater voor de acute opname-afdeling

Wat ga je doen?
Als psychiater ben je als regiebehandelaar eindverantwoordelijk voor de behandeling van patiënten die opgenomen zijn op de HIC, MC en/of open groep. Je stuurt de behandeling aan in samenwerking met het multidisciplinaire team en initieert inhoudelijk verdiepende discussies daarbinnen. Je begrijpt de druk op professionals en teamprocessen binnen acute opname-afdelingen, je maakt dit bespreekbaar en ondersteuntwaar mogelijk en/of geeft richting. Je schept een klimaat van een gezamenlijk zoeken en bieden van de juiste zorg voor een kwetsbare doelgroep, binnen een veilig leefklimaat en geeft collega’s van het multidisciplinaire team verantwoordelijkheid daar waar mogelijk. Je signaleert knelpunten in beleid en doetverandervoorstellen; je ondersteunt de HIC-visie om daar waar mogelijk de patiënt zelf regie te geven en de inzet van dwang te voorkomen. Je neemt deel aan de dienstenpool buiten kantoortijd.

Waar ga je werken?
Je komt te werken in een stevig, betrokken, enthousiast team dat staat voor een voortdurende doorontwikkeling van de zorg voor onze patiënten en ons leerklimaat. De dynamiek op de acute opname afdelingen is complex en het is nooit saai. Er wordt dagelijks een sterk appel gedaan op het bedenken van creatieve oplossingen voor uiteenlopende problemen. Het multidisciplinaire team bestaat naast jou uit: een ervaren collega-psychiater (16 uur per week), een klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, arts-assistenten/deels in opleiding, verpleging en begeleiding, psychomotore therapeuten, muziektherapeuten, agogisch werkers, maatschappelijk werk, een kok, co-assistenten, en een senior zorgmanager. Gezien de samenstelling van het behandelteam nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren als je net bent afgestudeerd als psychiater.

De acute opname-afdeling bestaat uit twee high intensive cares, een medium care en een open groep waar in totaal 45 patiënten zijn opgenomen. Het regiebehandelaarschap wordt verdeeld onder de psychiaters, klinisch psycholoog en verpleegkundig specialist. Dagelijks hebben we een ochtendrapport waarin multidisciplinair de patiënten worden besproken en beleid wordt bepaald. We werken daarnaast in de interne keten nauw samen met de Crisisdienst/IHT om de door- en uitstroom in de kliniek zo optimaal mogelijk te laten verlopen, en hebben dagelijks met de andere opnameklinieken binnen Pro Persona en stroomcoördinatoren een gezamenlijk overleg waarin we de opnames en patiëntenstromen coördineren.

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn. Je houdt van een dynamische werkomgeving, afwisseling, bent stressbestendig, een teamspeler en kunt het overzicht goed bewaren. Je kunt relativeren, beschikt op zijn tijd over humor en voelt je nauw betrokken bij onze kleurrijke en vaak veeleisende, kwetsbare doelgroep.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, ingangsdatum in overleg. FWG-functiegroep AMS (€ 5318,00 - € 9294,00) conform de CAO GGZ.

Reageer:

Via www.werkenbijpropersona.nl, vacature Psychiater Acute opname-afdeling Arnhem.

Wil je meer weten, neemt contact op met Roland van Rooij, senior zorgmanager, 06 - 30 26 53 59, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Ron van Driel, psychiater Acute opname-afdeling, 06 - 11 64 37 53, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Over ons

Pro Persona Groep is een grote werkgever in de regio’s Arnhem, Ede, Nijmegen, Tiel en Wolfheze. Meer dan 3.500 medewerkers dragen bij aan onze missie: de kwaliteit van het leven verbeteren door mensen te genezen, van hun klachten af te helpen of weer grip op hun bestaan te geven en met hen een nieuw perspectief te ontwikkelen. Daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van de samenleving en zetten wij ons in voor goed werkgeverschap.

Pro Persona Connect, Pro Persona GGZ, de Pompestichting en Kairos maken deel uit van de Pro Persona Groep.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy