A-Opleider Psychiatrie (Groningen)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Het is jouw drive om een bloeiend klimaat te scheppen voor het opleiden van artsen tot kundige, vaardige en betrokken psychiaters. Je stopt je energie in het voortzetten en uitbouwen van een kwalitatief hoogwaardige psychiateropleiding en bent daarvan hét gezicht naar binnen en naar buiten.

Wij zoeken hiervoor een bevlogen en bekwame psychiater die het werk als psychiater wil combineren met de functie van A-opleider. Je bent een BIG-geregistreerde psychiater, met minimaal 3 jaar ervaring met uitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen de specialiseerde ggz. Jij bent gepromoveerd en/of ervaren met/actief in wetenschappelijk onderzoek.

Wil jij bijdragen aan een kwalitatief hoogwaardige psychiateropleiding en daarvan hét gezicht naar binnen en naar buiten zijn?

 

 

 Lentis zoekt een A-opleider

 

Locatie: Groningen 
Voltijd/deeltijd: 24 uur per week als A-opleider en 16 uur per week als psychiater 
Reageer vóór: 27 september 2020 
Reageer: Via de vacature op onze website: www.werkenbijlentis.nl/vacature-a-opleider 

 

Over Ons

Lentis GGZ biedt zorg aan ouderen, volwassenen en jeugd. Ze heeft een belangrijke systeemfunctie in het Noorden van Nederland, variërend van poliklinische, klinische en woonfuncties en specialistisch aanbod binnen bijvoorbeeld langdurige -,  forensische -  en acute zorg.

Met ruim 4000 medewerkers bieden we jaarlijks zorg aan bijna 30.000 patiënten/cliënten en bewoners in Midden en Noord Nederland op meer dan 30 locaties.

We bouwen momenteel aan een nieuwe GGZ. Op basis van een inspirerende visie wordt de organisatie heringericht. Daarnaast zetten we in op aantrekkelijk werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid en financiële gezondheid. Kortom, Lentis biedt een inspirerende werkomgeving met veel uitdagingen en zoekt enthousiaste mensen die komen meebouwen!

 

 


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy