Psychiaters, NIFP

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

NIFP-psychiaters behandelen mensen in de justitiële inrichtingen met psychiatrische problemen. De patiënten hebben vaak te maken met complexe, uitdagende (multi)problematiek.

De patiënten van NIFP-psychiaters verblijven in een justitiële inrichting. Ze zijn er niet vrijwillig, en willen ook niet altijd behandeld worden. Ze vormen een bijzondere doelgroep en laten soms uitdagend of ontwijkend gedrag zien. Je moet stevig in je schoenen staan om hen de behandeling aan te kunnen bieden die ze nodig hebben. En bereid zijn om dieper te graven om de essentie van de persoon te bereiken. 

De juiste zorg verkleint de kans dat de justitiabelen na hun vrijlating opnieuw de fout in gaan. Het helpt hen later weer te functioneren in de maatschappij. Wil jij hier een bijdrage  aan leveren?

 

Wij bieden je:

- Uitdaging in je werk: Jouw patiënten hebben vaak te maken met complexe, uitdagende (multi)problematiek.

- De mogelijkheid een rol te spelen in de totstandkoming van pro justitia rapportages, die de rechter helpen om tot een goed oordeel over een verdachte te komen.

- Werk vanuit één van onze 5 locaties in het land

- Diverse mogelijkheden voor (bij)scholing en uitwisseling van kennis plus de mogelijkheid mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek

- Prima arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand

 

Vragen, meer weten of solliciteren? Neem contact op met Margot van Berkel en bekijk ook de video op www.nifp.nl

 

Locatie: Diverse locaties in Nederland 
Voltijd/deeltijd: Voltijd en deeltijd zijn beide mogelijk 
Reageer: Margot van Berkel, tel. 06 52 75 36 01

 

 

Over ons

Het Nederlands Instituut voor Forensische Psychiatrie en Psychologie (NIFP) houdt zich bezig met lichamelijke en psychische zorg voor mensen die in een justitiële inrichting verblijven.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy