Directeur behandelzaken / Geneesheer-directeur, ARQ Centrum '45 (Diemen/Oegstgeest)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Functie-informatie

De directeur behandelzaken/Geneesheer directeur vormt samen met de algemeen directeur de directie van ARQ Centrum’45 en rapporteert aan de raad van bestuur. Vanuit een duidelijke visie wordt gezamenlijk het strategisch en tactisch beleid van de organisatie verder ontwikkeld, geïmplementeerd en uitgevoerd. ARQ Centrum’45 heeft circa 230 medewerkers (circa 175 fte) in dienst.

De directeur heeft de focus op het aansturen van de beleidsontwikkeling op het brede terrein van zorg en innovatie binnen heel ARQ en vervult hierin een belangrijke voortrekkersrol. Aandachtsgebieden zijn: doorontwikkeling van evidence based behandelprogramma’s, ondersteuning van innovaties, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs. Hij/zij heeft een signalerende functie met betrekking tot de kwaliteit van de zorg en veiligheid, zoals is neergelegd in de Kwaliteitswet Zorginstellingen. Bovendien heeft hij/zij adviesbevoegdheid (gevraagd en ongevraagd)  ten aanzien van beleid, dat gerelateerd is aan de kwaliteit van de zorg, in het bijzonder voor wat betreft de juridische en ethische aspecten. De directeur vervult tevens de rol van eerste geneeskundige.

Functie-eisen

U bent een ervaren psychiater (> 5 jaar) met gedegen kennis van de psychiatrie, met name van de psychotraumatologie en u heeft ruime behandelervaring, ook met psychotherapeutisch handelen. U heeft ervaring opgedaan met leidinggeven in GGZ-organisaties. U heeft kennis van relevante wet- en regelgeving, kennis van de zorgprocessen, ontwikkelingen binnen de geestelijke gezondheidszorg, zorgontwikkeling en de bijbehorende implementatietrajecten.
U heeft een duidelijke visie op en affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en het opleiden van professionals. Als persoon bezit u een combinatie van slagkracht en aandacht voor het proces. U bent ondernemend, gericht op innovatie, organisatiesensitief en behoudt het overzicht in een dynamische en hoog complexe organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salariëring vindt plaats volgens de cao GGZ, AMS-regeling met 10% toelage.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn geregeld overeenkomstig de cao-GGZ.

Procedure en inlichtingen

Herkent u zich in de vacaturetekst, dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet. Reageren kan via de knop “Solliciteer” bij deze vacature op de website www.werkenbij.arg.org.
Naast een CV ontvangen wij graag een motivatie waarom u bij ARQ Centrum’45 wilt werken.

Wilt u meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jan-Wilke Reerds, voorzitter raad van bestuur, telefoonnummer 020-840 7641.
Bezoek voor algemene informatie: www.arqcentrum45.nl, en www.arq.org.

N.B. sollicitaties die via de e-mail binnen komen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

De sluitingsdatum van de vacature is 2 april 2021.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 15, de vervolggesprekken in week 16 en 17.

 

Over ons

ARQ Centrum’45, onderdeel van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum, is een landelijk hoog specialistische instelling voor de behandeling van mensen met complexe psychotraumaklachten, doet veel wetenschappelijk onderzoek en leidt professionals op in het vak. Wij proberen ons steeds te vernieuwen en verspreiden onze kennis, die we daarmee opdoen.

Wij werken vanuit twee locaties: in Oegstgeest waar zowel klinische als ambulante behandelingen worden gegeven en in Diemen waar ambulante behandelingen worden gegeven. ARQ Centrum'45 heeft het keurmerk TOPGGz.
Zie tevens onze factsheet.

ARQ bundelt alle kennis op psychotraumagebied van zorg tot preventie en van onderzoek tot advies en opleidingen; zowel nationaal als internationaal en is daarmee uniek in de wereld.
Bekijk ons verhaal op https://youtu.be/4PhuEegsrEE.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy