Psychiater Kind & Adolescent, Zuyderland (Sittard-Geleen)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Het Zuyderland GGz-team Kind en Adolescent is op zoek naar een bevlogen kinder- en jeugdpsychiater!

Wie zijn wij?

Afdeling Kind & Adolescent is er voor kinderen, jeugdigen en adolescenten in de leeftijd van 0 tot 23 jaar en hun gezinnen die kampen met complexe psychiatrische problematiek en ernstige levensfaseproblematiek en specialistische ggz behandeling nodig hebben. Het snel bieden van de juiste hulp staat centraal. De behandeling is gericht op versterking van de eigen kracht, vaak bij een verstoorde ontwikkeling. Naast het uitvoeren van diagnostisch onderzoek en verschillende vormen van behandeling (inclusief deeltijdbehandeling voor kinderen tot 10 jaar), beschikken we over een crisisdienst. Medewerkers binnen het team zijn actief in het gehele proces van hulp: bij onderzoek, behandeling, zoals individuele contacten of eventueel groepscontacten, ouderbegeleiding en coördinatie van het gehele hulpverleningsproces waarin ook collega professionals een rol spelen.

Het team bestaat uit enthousiaste professionals die vanuit een multidisciplinaire samenwerking de behandeling van de cliënten en hun gezinnen vormgeven. Vanuit een dialogische attitude komen een gedeelde probleemomschrijving en behandelingsafspraken tot stand, waarbij een systemische visie centraal staat en we er aan bijdragen dat de om hulp vragende gezinnen zaken weer zelf geregeld  krijgen. Er is veel aandacht voor inhoudelijke innovatie en ontwikkeling binnen teamverband om de kwaliteit van geleverde zorg hoog te houden. Voor diverse disciplines, waaronder psychiaters in opleiding, bieden we opleidingsplekken. Team  Kind & Adolescent participeert actief in ketensamenwerking binnen het sociale domein en specifiek binnen de jeugdhulp in de regio. De afdeling Kind & Adolescent is gehuisvest in een Sittardse wijk vlak achter het NS station waar ook diverse scholen liggen.

Wat gaat u doen?

In afstemming met collega-psychiaters bent u als regiebehandelaar verantwoordelijk voor de psychiatrische zorg van kinderen en adolescenten met een meervoudig complexe hulpvraag. Gezien het karakter van de zorgvraag van onze cliënten is intensief ambulante en poliklinische zorg noodzakelijk.

Wat bieden wij? 

  • Een uitdagende en innovatieve werkomgeving met uitgebreide ontwikkelmogelijkheden.
  • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met Zuyderland Medisch Centrum.
  • Als medisch specialist van het ziekenhuis bent u lid van de Kamer Dienstverband en lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB).
  • IFMS en TMFS faciliteiten, van belang voor uw herregistratie.
  • Salaris conform CAO GGz, medische specialistenregeling (inclusief AMS), waarbij rekening gehouden wordt met de arbeidskrapte op dit moment.
  • Aantal uren overeen te komen.

Interesse?Informatie kan worden ingewonnen bij mevr. Sandra Fornaro, kind- en jeugdpsychiater GGz Kind en Adolescent, voorzitter van de vakgroep,  via 06-83257643 of mevr. Lut Smeets, afdelingshoofd GGz Kind en Adolescent, via 06-30438692.

Verdere informatie over deze vacature en de wijze van solliciteren kunt u vinden op onze website https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1561/psychiater-kind-adolescent

 

Over Zuyderland GGz

Op de afdeling Geestelijke Gezondheidszorg (GGz) van Zuyderland Medisch Centrum werken specialisten samen met hun teams om de beste zorg te leveren aan cliënten in alle leeftijdsgroepen die te kampen hebben met psychische klachten en aandoeningen. GGz biedt zorg op alle locaties van Zuyderland. De vorm van zorg kan echter per locatie verschillen.
Wij zijn gevestigd op de locatie Sittard-Geleen, Brunssum, Heerlen en Kerkrade. Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy