Kinder- en jeugdpsychiater, Reinier van Arkel (Vught)

Locatie: Vught
Voltijd/deeltijd: In overleg
Reageer vóór: 1 januari 2022
Reageer: https://reiniervanarkel.easycruit.com/vacancy/application/send/2634701/201075?iso=nl

(tekst loopt door onder de afbeelding)

DP_08_2021_vacature_Reinier_van_Arkel.png

Waar ga je werken
Herlaarhof biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg (ggz) en is het expertisecentrum bij uitstek voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar met de meest ernstige psychische problematiek, die stagneren in hun ontwikkeling. Kinderen en jongeren die bij ons komen, hebben een ernstige psychische aandoening met hieraan verwante problemen in het gezin, op school of met vrienden, die vaak om een intensieve behandeling en begeleiding vragen. Wij zetten ons, in samenwerking met ouders, naasten, school en andere netwerkpartners in om (aanhoudende) ernstige psychische problemen en uitval op school en in de maatschappij te voorkomen. Herlaarhof maakt onderdeel uit van Reinier van Arkel.

 

De teams
We hebben momenteel vacatureruimte binnen de volgende specialistische multidisciplinaire teams:

Licht Verstandelijke Beperking (LVB): Je mag werken met de leukste doelgroep die er is! Kinderen en jongeren van 6 tot 23 jaar waarbij naast psychiatrische problematiek ook sprake is van een licht verstandelijke beperking. Een doelgroep die je hart zal stelen! In een multidisciplinaire setting geven we de zorg, behandeling & diagnostiek vorm tot een op het kind / de jongere en zijn systeem aangepaste aanpak. Daarbij wordt als dat nodig is outreachend gewerkt. Ook als je geen ervaring met deze doelgroep hebt, nodigen we je uit te reageren. Je komt in een ervaren team, waarin ruimte is om te leren.

FACT Jeugd: Het gecertificeerde FACT Jeugdteam is er voor jongeren tot 22 jaar met complexe problemen in de regio ’s-Hertogenbosch en de Meierij. De problemen kunnen spelen op meerdere gebie¬den: in het gezin, op school, in het werk of in contact met anderen. Bij deze jon¬geren is eigenlijk altijd sprake van psychiatrische problematiek in combinatie met verslaving, agressie en criminaliteit.

Wanneer je interesse hebt in een van de bovengenoemde teams, of je wilt vrijblijvend de mogelijkheden binnen Herlaarhof samen met ons verkennen; neem dan gerust contact op met Nathalie (zie de contactgegevens onderaan de pagina).

Waarom wil jij werken als psychiater bij Herlaarhof?
Je werkt in een team met ervaren psychiaters en doet avond-, nacht en weekenddiensten specifiek voor kind- en jeugd. Reinier van Arkel biedt naast een uitdagende, veeleisende werkomgeving ook volop kansen om te werken aan je ontwikkeling! Hiervoor kennen we voor psychiaters onder meer ons: Fellow & Partnership!

Fellow en partnership
Reinier van Arkel investeert in – beginnende en meer ervaren – psychiaters met ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling. Omdat we erin geloven dat deze investeringen bijdragen aan het werkplezier van onze psychiaters en de kwaliteit van onze cliëntenzorg. Startende professionals bieden we daartoe een fellowship, ervaren psychiaters een partnership.

Fellowship
Het fellowship is gericht op psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist en gericht op het (verder) ontwikkelen van medisch leiderschap en de (nadere) kennismaking met de organisatie. Voor een groep jonge psychiaters organiseren we kennissessies (onder andere een uitgebreide cursus beleidspsychiatrie), ontmoetingen met de Raad van Bestuur en directies van de zorgeenheden, meeloopdagen en supervisie. Er is ruimte voor coaching en een senior psychiater fungeert als persoonlijk mentor. We bieden het fellowship aan jonge psychiaters die minimaal drie jaar bij ons in dienst willen treden.

Partnership
Voor psychiaters met meer werkervaring is er het partnership. De invulling hiervan bepalen we graag samen met jou. Inhoudelijk kan er voor een eigen accent worden gekozen dat aansluit bij de ambities van Reinier van Arkel. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdieping of wetenschappelijk onderzoek op een deelgebied of het behalen van een aantekening als psychotherapeut of opleider. Het partnership is mogelijk voor psychiaters die een dienstverband voor onbepaalde tijd willen aangaan.Meer weten: Nathalie Wils, directeur behandelzaken Herlaarhof & kinder- en jeugdpsychiater vertelt je graag meer over het werken als psychiater binnen Herlaarhof. Ze is bereikbaar op telefoonnummer: 073-6585350.

Solliciteren: Interesse? Leuk om te horen! Volg bijgaande link en we zien je sollicitatie graag tegemoet! We verheugen ons erop om binnenkort kennis te maken onder het genot van een Bossche bol!
https://reiniervanarkel.easycruit.com/vacancy/application/send/2634701/201075?iso=nl

 

Over ons

Help jij onze cliënten — van jong tot oud — om het beste uit hun leven te halen? En wil jij daarbij jezelf ontwikkelen en werken bij een organisatie waar bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Dan gaan we graag in gesprek! Reinier van Arkel biedt namelijk als specialistische ggz-instelling vele mogelijkheden aan.


Twitter

Nieuwsbrief

Disclaimer/Privacy