De Socialrun 2021 x De Jonge Psychiater

De Socialrun 2021 x De Jonge Psychiater

Van 17 t/m 19 september 2021 gaan wij met De Jonge Psychiater meedoen aan de Socialrun, een non-stop estafetteloop. In twee subteams zullen we 555 km afleggen door het zuidelijk deel van Nederland. Het evenement vraagt aandacht voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Het evenement heeft als doel om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen voor een meer inclusieve samenleving.

De Jonge Psychiater is ervan overtuigd dat er nog een wereld te winnen valt op het gebied van aandacht voor psychiatrische stoornissen. Met onze deelname hopen we meer bewustwording te genereren voor de belangrijke rol van sport alsook een steentje bij te dragen aan de destigmatisering van psychiatrische aandoeningen. Wij hebben er enorm veel zin in! Tegelijkertijd begint de wedstrijdspanning ook te komen. Wat als ik op de helft van de run een blessure krijg? Of als ik om 02.00 uur ’s nachts weer moet starten maar niet vooruit te branden ben?

Gelukkig zijn onze voorbereidingen in volle gang, maar een beetje support zouden we zeker kunnen gebruiken. Misschien woon je wel in de buurt van de route om ons aan te moedigen?

Daarnaast zijn we hard op zoek naar donaties voor onze kilometersponsoring. Hoe klein ook: alles is welkom! Ga hiervoor naar onze teampagina. 100% van de opbrengst komt ten goede aan de organisatie van de jaarlijkse Socialrun en kleinere side-events voor het goede doel. Namens ons hele team: heel veel dank!

Contactgegevens: 06 14 11 87 77 | [email protected]

 

DJP.jpgsocialrun.png

thumbnail_Psyfar_blok_KENNISCENTRUM_png.png

 

thumbnail_Logo_BoomPsychologiePsychiatrie.jpg

E-mergo-logo_donkerblauw.jpg

Logo_Medilex.png

Geschreven door:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks een update over de nieuwste artikelen van De jonge psychiater

Gerelateerde artikelen
Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!