De Socialrun 2021 x De Jonge Psychiater

De Socialrun 2021 x De Jonge Psychiater

Over minder dan twee weken is het zover: van 17 t/m 19 september 2021 gaan wij met De Jonge Psychiater meedoen aan de Socialrun, een non-stop estafetteloop! In twee subteams zullen we 555 km afleggen door het zuidelijk deel van Nederland. Het evenement vraagt aandacht voor de positie van mensen met psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Het evenement heeft als doel om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen voor een meer inclusieve samenleving.

De Jonge Psychiater is ervan overtuigd dat er nog een wereld te winnen valt op het gebied van aandacht voor psychiatrische stoornissen. Met onze deelname hopen we meer bewustwording te genereren voor de belangrijke rol van sport alsook een steentje bij te dragen aan de destigmatisering van psychiatrische aandoeningen.

Al neemt de (gezonde) wedstrijdspanning toe, denken we er na een laatste training met het hele team klaar voor te zijn. Wij treffen de laatste voorbereidingen en hebben er enorm veel zin in!

Een beetje support kunnen we zeer zeker gebruiken: misschien woon je wel in de buurt van de route om ons aan te moedigen?

Daarnaast zijn we hard op zoek naar donaties voor onze kilometersponsoring. Hoe klein ook: alles is welkom! Ga hiervoor naar onze teampagina. 100% van de opbrengst komt ten goede aan de organisatie van de jaarlijkse Socialrun en kleinere side-events voor het goede doel. Namens ons hele team: heel veel dank!

Contactgegevens: 06 14 11 87 77 | [email protected]

Psyfar is de hoofdsponsor van ons Socialrun team. Zie voor onze andere sponsoren de teampagina van De Jonge Psychiater

 

DJP.jpgsocialrun.png

thumbnail_Psyfar_blok_KENNISCENTRUM_png.png

 

 

thumbnail_Logo_BoomPsychologiePsychiatrie.jpg

E-mergo-logo_donkerblauw.jpg 

Logo_Medilex.png

Geschreven door:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks een update over de nieuwste artikelen van De jonge psychiater

Gerelateerde artikelen
Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!