De Socialrun 2022 x De Jonge Psychiater

Van 16 t/m 18 september 2022 gaan wij met ons team van De Jonge Psychiater meedoen aan de Socialrun, een non-stop estafetteloop waar wij in 2 subteams 555 km zullen afleggen door het zuidelijk deel van Nederland. Het evenement vraagt aandacht voor de positie van mensen met een psychische kwetsbaarheden in de maatschappij. Het heeft als doel om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen voor een meer inclusieve samenleving.

 

De Jonge Psychiater is ervan overtuigd dat er nog veel te winnen valt op het gebied van aandacht voor psychiatrische stoornissen. Met onze deelname hopen we meer bewustwording te genereren voor de belangrijke rol van sport alsook een steentje bij te dragen aan de destigmatisering van psychiatrische aandoeningen. Wij hebben er enorm veel zin in, maar tegelijkertijd begint de wedstrijdspanning begint ook te komen. Wat als ik op de helft van de run een blessure krijg? Of als ik om 02.00 uur ’s nachts weer moet starten maar niet vooruit te branden ben?

 

Gelukkig zijn onze voorbereidingen in volle gang, maar een beetje support zouden we zeker kunnen gebruiken. Misschien woon je wel ergens langs de route om ons aan te moedigen? Daarnaast zijn we hard op zoek naar bijdrages voor onze kilometersponsoring, hoe klein ook: alles is geweldig! Ga hiervoor naar onze teampagina: https://www.socialrun.nl/socialrun-2022/teams/team-de-jonge-psychiater/

Het opgehaalde geld gaat naar subsidieprojecten die zich richten op het verminderen van stigma.

Namens ons hele team: heel veel dank!

Geschreven door:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks een update over de nieuwste artikelen van De jonge psychiater

Gerelateerde artikelen
Opmerking
Opmerking
Hoe zou je deze pagina willen beoordelen?
Heb je een opbouwende opmerking?
Volgende
Laat je e-mailadres achter als we contact met je mogen opnemen over je feedback
Terug
Inzenden
Bedankt voor het achterlaten van je opmerking!